CANALSIDE TOWNHOUSE RENOVATION

Apsley Lock, Hemel
Canalside townhouse kitchen Apsley

CANALSIDE TOWNHOUSE RENOVATION

Apsley Lock, Hemel

 

We renovated the lounge/kitchen/utility and WC of a canal side townhouse in Hertfordshire, taking down internal walls to create an open plan living space.

With our client hailing from Denmark we went for a scandi/industrial open plan look which suited their family canal side living.  We flipped the kitchen and the lounge areas over, and created a boot room for muddy boots after long dog walks.

 

 

“Highly recommended; produced our new kitchen on time and on budget – it looks amazing !”

Mr & Mrs B

Canalside Townhouse Interior lighting
Canalside Townhouse Interior
Canalside Townhouse Interior
Canalside Townhouse Interior
Canalside Townhouse Interior lighting
Kitchen green light trough
Apsley Lock Hemel Townhouse Family Kitchen
Hallway boot room
Canalside Townhouse Kitchen

DISCUSS YOUR PROJECT

Arrange a no-obligation consultation to discuss your requirements
Contact Us

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close